Moș Crăciun a venit cu Inspectoratul de Jandarmi Brăila

De IJJ Braila 24 Decembrie 2022, 13:10 Administrative

Moș Crăciun a venit cu Inspectoratul de Jandarmi Brăila

Jandarmii brăileni au reușit, pentru al doilea an la rând, să-l aducă pe Moș Crăciun în inimile a zece copii din localitatea Movila Miresii, dar și la Valentina, fetița rătăcită în cursul lunii octombrie și găsită de o echipă formată din trei jandarmi și un polițist.

Intitulată „O poveste M.A.I. fericită de Crăciun”, campania prilejuită de cele mai frumoase sărbători de peste an și-a atins, din nou, scopul. Zece scrisori ale unor copii cu rezultate foarte bune la învățătură, dar care provin din familii cu o situație materială mai puțin bună, au fost onorate până la ultima dorință. Cei mai mulți elevi și-au dorit cărți, iar Moș Crăciun le-a pus în daruri mai mult de atât.

Dar, cea mai impresionantă scrisoare a fost a unui băiețel în vârstă de 11 ani, care a cerut o bicicletă...Și nu pentru a se plimba, ci pentru a avea cu ce să vină la școală. „Locuiesc departe de școală, iar în fiecare dimineață vin cu bicicleta. Nu e a mea, o împrumut. De aceea mi-aș dori să am bicicleta mea. Mi-aș mai dori un roman de aventuri”, ne-a povestit Georgian.

Iar la o asemenea dorință nu ai cum să rămâi indiferent...Jandarmii s-au mobilizat impresionant de repede, iar Moș Crăciun i-a îndeplinit dorința! De astăzi, Georgian are propria bicicletă pentru a veni la școală!

Emoțiile nu au lipsit nici din partea "spiridușilor". "Această activitate ne-a făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase și ne-a amintit că Sărbătoarea Crăciunului este de a dărui, în primul rând, zâmbete și bucurii celor mai puțin norocoși. Sper ca darurile să le bucure sufletele copiilor, așa cum ne-am bucurat noi când am ales să ne implicăm în această campanie", susțin la unison colegii noștri.Nu ar fi putut fi o poveste M.A.I. fericită de Crăciun fără sprijinul Școlii Gimnaziale din Movila Miresii.

 

Autor IJJ Braila 24 Decembrie 2022, 13:10 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii